Betaling & Levering

Betaling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst (telefonisch) nemen wij contact met u op. In dit gesprek nemen we de details, eventuele openstaande keuzes, het proces en de levering door.  

Nadat alle keuzes zijn gemaakt en u definitief uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een factuur voor de bestelde producten.
Deze factuur kunt u betalen door middel van een bankoverschrijving onder vermelding van uw factuurnummer.

Levering

De levertijd kan binnen 24 uur plaatsvinden in heel Nederland. 

Indien de doodskisten als kunstobject (drieluik) of kamerscherm worden gebruikt, zullen diverse vernislagen over de verf worden aangebracht voor betere bescherming. De doodskisten/kunstobjecten zullen thuis worden bezorgd tegen een vast gesteld bezorgtarief. 

Voor de onderzijde en kopkanten van de uiteindelijke kist, kan worden gekozen om deze door ons op te slaan tegen geringe kosten, welke per jaar worden verrekend. Op het moment van ingebruikname van het kunstobject, zullen de panelen in overleg met de nabestaanden op een nader te bepalen tijdstip in elkaar worden gezet. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan het einde van de ceremonie, waarbij de bekende panelen achter de overledene worden neergezet.

Vraag meer informatie aan

Contact

Raadschelders Doodskisten
Onderdeel van Raadschelders Handelsonderneming